Ghinion pentru băieții care se nasc azi. Dacă Halep va câștiga Roland Garros-ul, mulți vor fi botezați Simona

Ziua de azi se poate dovedi mult mai ușoară decât de obicei pentru părinții cărora li se naște un băiețel. Presanta problemă a numelui pe care să-l primească nou-venitul – David, Luca sau Matei? – ar putea avea azi o rezolvare cât se poate de simplă în cazul în care Halep va câștiga finala de la Roland Garros: toți băieții născuți azi vor primi numele Simona.

”Dacă Halep câștigă, e absolut firesc ca orice român să aleagă prenumele Simona pentru copilul său, fie el fată sau băiat”, apreciază reputatul sociolog Decebal Popescu. ”Desigur, vor fi și români obsedați de tenis, care vor merge și mai departe și-și vor boteza copiii Cristian, Tudor sau Popescu, în cinstea marelui comentator de Simona Halep, dar majoritatea rațională va alege prenumele Simona.”

Și chiar dacă alegerea prenumelui Simona pentru un băiat poate părea neinspirată, reputatul sociolog atrage atenția că nu e nicidecum așa. ”În seara asta se vor aduna zeci sau sute de mii de slugi ale lui Dragnea în Piața Victoriei, ca să fie alături de infractorul condamnat definitiv, așa că cei născuți azi vor emigra mai mult ca sigur în alte țări. Iar pe-acolo prenume Simona nu îi va încurca deloc”, este de părere Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 iunie 2018 12:47
Citește mai mult despre: Halep

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult