Guvernul montează aparate de dat cu pumnul la fiecare km pe Via Transilvanica

După ce voluntarii au marcat traseul, au amenajat punctele de odihnă și au amplasat bornele la fiecare km de pe Via Transilvanica, probabil cel mai frumos obiectiv turistic al României, iată că Guvernul înțelege importanța acestei poteci. Printr-o ordonanță de urgență, Guvernul de la București a decis amplasarea a 700 aparate de dat cu pumnul, la fiecare km de pe Via Transilvanica.

”Vom aloca toate fondurile necesare pentru acest proiect. Foarte mulți turiști români, în special din zona Ilfov, Dâmbovița, Prahova, Teleorman și restul Bărăganului ne-au solicitat să fie mai multă distracție pe Via Transilvanica. Să nu uităm că România e a noastră, a românilor și trebuie să fim asumați. Ăștia suntem”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Chiar premierul a testat primul aparat de box de pe Via Transilvanica, lângă Viscri, unde a dat cu pumnul de 607 puncte, un rezultat respectabil, spun cei de la Digi24. Ciolacu a ținut și un discurs în care a declarat că Via Transilvanica nu trebuie să fie acaparată de străini care vin pe aici să se fâțâie și să facă poze cu biserici fortificate, castele și alte obiective de pe traseu. ”Nu vrem hipsteri și olandezi drogați. Noi vrem români de-ai noștri, puternici, și nu trebuie, desigur să ignorăm votul lor după ce punem aparatele de box. Primnul care dă 1000 îl numesc Ministrul Sportului”, a spus Ciolacu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
31 august 2024 10:25
Citește mai mult despre: aparat box Ciolacu guvern Via Transilvanica

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult