Halterofil român filmat când ridica 20 de capace de canal într-o căruță

Reușită sportivă remarcabilă în România! Un halterofil rămas deocamdată anonim a fost filmat în timp ce ridica 20 de capace de canal într-o căruță, undeva pe Șoseaua Mihai Bravu din Capitală. Sportivul nostru a dovedit calități tehnice remarcabile, nu doar o forță ieșită din comun. El a îndoit genunchii și a ținut spatele perfect drept în timpul exercițiului său.

Experții în ridicarea greutățilro spun că e un moment revoluționar pentru haltere. Românul nostru a folosit un stil combinat: smuls pentru prima parte a exercițiului, în care ia capacul de canal cu câte un deget băgat pe găuri, apoi stilul aruncat, când capacul efectiv zboară pe deasupra capului direct în căruța burdușită cu alte bucăți de fier, gantere și obiecte grele din metal cu care cel mai probabil sportivul nostru se antrenează.

”E încă o dovadă că România nu investește în sport. În Occident acest om ar fi avut la dispoziție o sală de forță, cele mai bune haltere, antrenori, asistenți pentru antrenamente, preparator fizic, maseuză, dar iată că în România el se descurcă cu sala lui mobilă, trasă de un cal și singura care îl ajută este soția, care trebuie să mai aibă grijă și de cei opt copii”, spune Nicu Vlad, fost campion la haltere.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
8 august 2024 13:32
Citește mai mult despre: capace canal haltere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult