În Pipera s-au pornit sirenele după ce un corporatist a evadat din birou ca să vadă meciul

Sirenele răsună în Pipera de mai bine de o oră, după ce un corporatist inconștient a evadat dintr-o clădire de birouri, aparent ca să meargă la o terasă unde să vadă meciul România – Ucraina. Preventiv, toate ușile clădirilor din Pipera au fost blocate, pentru a preveni eventuale alte evadări.

Șeful celui evadat e în stare de șoc și spune că e complet ilogic ce a făcut subalternul lui. „Le-am pregătit angajaților interesați de meci cele mai bune condiții: apă rece la dozator și mailuri din 10 în 10 minute cu informații despre ce se întâmplă în meci. Practic, condiții mai bune decât pe stadion. Cum să evadezi când ai așa ceva la birou? Cum?”, spune șocat acesta.

„Îl bănuim că are probleme psihice”, a adăugat șeful celui evadat, „că doar cineva cu probleme psihice ar pleca de la muncă înainte de 16:00 ca să vadă un meci. Deci dacă îl vedeți pe la vreo terasă, nu încercați să-l prindeți, că poate reacționa agresiv. Sunați la poliție și așteptați să vină mascații ca să-l ridice și să-l aducă înapoi la birou.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 iunie 2024 16:04
Citește mai mult despre: euro 2024 pipera

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult