Încă o retrogradare pentru Ianis Hagi. A fost trimis la echipa de fotbal feminin

Retrogradat la echipa a doua a celor de la Glasgow Rangers, Ianis Hagi nu a reușit să se impună printre rezervele și juniorii de acolo. Dar asta nu înseamnă că șansele de a-și relansa cariera s-au terminat. Jucătorul român tocmai a mai primit o nesperată șansă, fiind trimis la echipa de fotbal feminin a clubului scoțian.

Antrenorul principal i-a înmânat în această dimineață un ruj și un ondulator de păr lui Ianis Hagi și l-a anunțat că trebuie să se prezinte la echipa de fotbal feminin a clubului. Ianis nu părea deloc străin de folosirea ondulatorului de păr, iar cu rujul s-a prins destul de repede cum trebuie folosit, așa că tranziția spre echipa feminină a fost cât se poate de lejeră.

Erată: Se pare că Ianis Hagi nu a ajuns la echipa de fotbal feminin a clubului din Glasgow, ci la echipa a doua de fotbal feminin a scoțienilor. Ne cerem scuze pentru informația inițială, care s-a dovedit prea frumoasă ca să fie adevărată. Deci Ianis, din păcate, n-a ajuns la principala echipă de fotbal feminin a celor de la Glasgow Rangers.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
23 septembrie 2024 11:21
Citește mai mult despre: ianis hagi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult