Incident în Turul Sibiului. Trei cicliști au fost capturați de canibalii din Mediaș

Etapa a IV-a a Turului Ciclist al Sibiului a avut parte de un mic incident despre care cu greu putem spune că a surprins pe cineva. La intrarea în Mediaș, trei cicliști s-au dezechilibrat și au căzut în șanțul de marginea șoselei, spre deliciul localnicilor care urmăreau cursa de pe margine, cu cuțite și furculițe în mâini.

Până să apuce să intervină medicii turului, cei trei cicliști căzuți au fost legați de canibalii din Mediaș și duși în curtea unuia dintre ei, unde au fost preparați și mâncați. „Au fost cam ațoși, a trebuit să folosim multă maioneză la ei, că nu aveau deloc grăsime și erau cam seci, dar nu ne plângem, e bine și așa”, a spus Euxenţiu Mogoş, canibal local.

Din fericire, cei trei bicicliști mâncați de antropofagii din Mediaș nu erau români, așa că presa nu a dat prea mare importanță incidentului. S-a revoltat însă singurul fan al ciclismului din județul Sibiu, care dă vina pe organizatori. „E criminal să pui etapă care trece prin Mediaș, când știi că e orașul din Europa cu cei mai mulți canibali la mia de locuitori”, a acuzat acesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 iulie 2024 11:50
Citește mai mult despre: canibali ciclism Medias

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult