Înotătorul Avram Iancu pleacă în vacanță. Va înota până la un all inclusive din Turcia

Să mergi în concediu în Turcia a devenit o banalitate, să mergi cu mașina sau cu avionul și mai banal decât atât. Doar adevărații merg în concediu ca-n vremurile bune, pe jos sau înot, așa cum a decis să o facă recordmenul român Avram Iancu.

Acesta a mărturisit apropiaților că s-ar plictisi să meargă la mare în mod normal, să înoate unde e apa până la brâu și să nu poată să treacă mai departe de geamandură că bagă salvamarii în panică. Așa că, dacă tot e vară și e de înotat, acesta vrea măcar se să bucure de Marea Neagră, Marea Marmara și chiar și Marea Egee.

Anul acesta Avram Iancu a ales o destinație mai la sudul Turciei, la Bodrum, având de înotat până acolo non-stop vreo trei săptămâni. Evident, nu încontinuu, noaptea va face pluta cu buletinul atârnat de un catarg ca să nu-l confunde paza de coastă cu vreun emigrant oarecare. Iar când va ajunge la destinație va stabili, cel mai probabil, un nou record pentru prăpăd la all-inclusive, cum numai un român care a înotat câteva săptămâni încontinuu poate să facă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

18 iunie 2024 14:50
Citește mai mult despre: Avram Iancu inot Turcia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult