Iohannis, singurul care s-a dus cu crosele la summitul Golfului Persic

Gafă sau dispreț? Președintele României, Klaus Iohannis, a fost singurul șef de stat de la summitul Golfului care s-a dus acolo cu crosele de golf. Surse din echipa de organizare spun că Iohannis a avut dificultăți să intre la summit cu crosele, care ar fi putut fi folosite ca arme într-un context sensibil. În cele din urmă Iohannis a insistat să ia crosele cu el la summit, motivând că ”sunt totuși președintele României, nu al Bulgariei, ce dracu”.

Mai mulți lideri de la summit au remarcat că dacă știau veneau și ei cu crosele. Mohamed bin Salman, liderul Arabiei Saudite, a admirat crosele spunând că ”aș fi vrut și eu din astea, dar n-am avut bani”.

Festivalul de incompetență a continuat. Iohannis a ținut un discurs de o oră despre importanța golfului, după care a participat la un workshop despre problemele din golf, unde s-a referit la calitatea croselor, la costurile mingilor de golf și mai ales la problemele legate de terenuri.

”Recent mi-am făcut două terenuri de golf, la vila de la Neptun și la Vila Lac 3 și credeți-mă că e dificil să lucrezi la trei găuri. Asta e, atât poate o țară care altfel are bani să finanțeze toți săracii”, a spus Klaus Iohannis.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
17 octombrie 2024 15:35
Citește mai mult despre: golf iohannis summit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult