Noul Popovici? Un român a înotat 200 metri în 10 secunde ca să prindă friptura la all inclusive

Reușită incredibilă a unui turist român în stațiunea Albena. Cazat la un all-inclusive, românul Marian Coltea era cât pe-aci să rateze debutul cinei, masa esențială pentru care foarte mulți cazați stau chiar și o oră în hol înainte să se deschidă ușile cantinei.

Marian se afla în larg, lângă o geamandură, când a realizat că pierde friptura, așa că în doar 10 secunde a parcurs înot 200 de metri și a alergat în slip să se pună la coadă cu farfuria în mână. În viteza cu care înota Marian nici n-a observat o grasă pe o saltea, pe care efectiv a scufundat-o.

Recordul său nu a fost însă omologat, pentru că Marian băuse vreo opt beri între prânz și momentul său de glorie atletică, lucru interzis de toate federațiile sportive ale lumii. Din păcate pentru Marian, el n-a apucat nicio ceafă la grătar, pentru că s-a băgat în fața lui o familie din Dâmbovița, niște melteni care și-au umplut cu vârf farfuriile, după care le-au lăsat aproape neatinse pe masă și au mâncat savarine. Bietul Marian spune că performanța lui olimpică s-a pierdut într-un ocean de untură.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 iulie 2024 13:00
Citește mai mult despre: all inclusive david popovici friptură înot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult