Record mondial. Un român a sărit un gard de opt metri cu prăjina, ca să fure porumb

Medalie de aur pentru atletism la Roșiorii de Vede, unde un bărbat a sărit cu prăjina peste un gard de opt metri, după care a repetat isprava, de data asta cu un sac plin cu știuleți de porumb. Practic, s-a stabilit un nou record mondial la săritura cu prăjina, dar nu pentru o medalie olimpică, ci pentru câteva drugi suculente.

În timp ce alții se antrenează ani de zile pentru competiții internaționale, Ion a reușit să se pregătească în doar câteva minute. Cu o prăjină improvizată dintr-un bătrân arac de vie și o doză sănătoasă de vin de buturugă, sportivul a țâșnit spre văzduh. Martorii l-au văzut cum se uită la gard și își făcea cruce de trei ori, dar au crezut că vrea să sfințească tarlaua.

Vecinul care deține terenul cu porumb l-a iertat pe Ion, fiind impresionat de performanța lui sportivă. ”Am zis că dacă tot a reușit să sară gardul meu de opt metri, merită să plece acasă cu ceva. I-am dat doi saci de porumb și l-am rugat să mă învețe și pe mine cum să sar așa, că vreau să fur prune de la alt vecin”, a spus păgubitul.

Sportivul spune că nu va abandona antrenamentele, ba chiar va încerca să sară cu prăjina peste Dunăre când merge în Bulgaria, ca să nu mai stea în trafic pe pod.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 august 2024 06:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult