Reguli pentru meciul cu Ucraina. Nu avem voie să le dăm bombe pe poartă

Meci riscant în această seară pentru naționala de fotbal a României. Jucăm contra Ucrainei și regulamentul oficial al fotbalului suferă câteva mici modificări. Ucrainenii ne-au avertizat deja că n-avem voie să le dăm bombe pe poartă, pentru că vor riposta cu armamentul din dotare.

Fotbaliștii noștri sunt rugați ca sub nicio formă să nu pună tunurile pe ei, să nu le dea ghiulele și mai ales să nu atace jucătorii ucraineni cu fitilul scurt.

De asemenea, nu avem voie să le invadăm terenul, în caz contrar ei se jură că se vor plânge la americani să ne bombardeze până ne retragem în apărare. Nu a contat nici măcar imensul ajutor militar pe care l-am acordat ucrainenilor de când a început mișmașul ăsta cu Rusia. Ucrainenii sunt deciși să fie la fel de agresivi în teren cum sunt în tranșee.

Desigur, nu ajută nici declarațiile lui Edi Iordănescu, precum ”trebuie să creezi pericol”. Comentatorii sportivi spun că această retorică nu e utilă în meciul cu Ucraina, pentru că ”ăștia au avut totuși arme nucleare și nu suntem siguri că le-au returnat pe toate la ruși după ce s-a desființat URSS-ul, așa că hai să fim mai precauți și să jucăm cum joacă România de obicei: le dăm un gol și apoi stăm la offside în careu”, a spus Mihăiță Crăciun, comentator sportiv din zona Lujerului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
17 iunie 2024 15:01
Citește mai mult despre: bombe fotbal ucraina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult