Euforia victoriei de aseară, când România a bătut Cehia în sferturile Fed Cup, a trecut extrem de rapid. Încă din prima oră de după partidă a devenit evident că cehii sunt mai câștigați decât românii: în timp ce ei și-au înecat amarul cu bere cehească, noi am sărbătorit victoria cu bere românească.

cehia_romania_bucurie_fed_cup.jpg ”Pentru că fetele noastre le-au bătut pe ale lor, fanii români ar trebui să fie ăia mai fericiți, ei ar trebui să se înfrupte cu șampania. Doar că e imposibil să fie mai fericit ăia care beau bere românescă decât cei care beau bere cehească. E o diferență imensă între berile lor și berile noastre. Deci la finalul serii, tot cehii au câștigat, nu românii.”

Dimineața, la fel, tot cehii erau mai câștigați, că pe ei nu-i durea capul de la berea băută peste noapte. Până și Emil Boc, cel care s-a comportat ca un lider de galerie pe perioada partidelor din Cehia, s-a plâns de dimineață de dureri de cap. ”Și nu e la a bătutul în tobă, ci de la berea adusă de acasă și consumată la finalul partidei”, s-a plâns edilul Clujului.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 11.02.2019 13:54 Sport

National Cinematografic