România îi va da Ucrainei sistemul Patriot doar dacă ne lasă s-o batem diseară

După îndelungi tărăgănări, România a luat o decizie fermă în privința trimiterii sistemului Patriot în Ucraina. „Dacă ne lăsați azi să vă batem la Euro, până diseară aveți sistemul Patriot livrat la graniță”, i-a transmis azi partea română președintelui ucrainean Volodimir Zelenski. „Plus două beri”.

Se pare că membrii CSAT au evaluat corect șansele noastre nule de la Euro și au decis să dea o mână de ajutor Naționalei noastre. Ucrainienii sunt în principiu de acord, însă atrag atenția că ei nu pot garanta decât egalul.

„Ok, putem să ne asigurăm că nu vă dăm gol, dar cum facem ca să dea România un gol fără să bată la ochi?”, au atras atenția ucrainenii. „Ați jucat acasă cu Bulgaria și Liechtenstein și n-ați fost în stare să dați măcar un gol. Ați avut și penalty și tot n-ați dat. Deci am vrea să primim Patriotul și la 0-0.”

În lipsă de contraargumente, se pare că partea română a acceptat să trimită sistemul Patriot în Ucraina și la un 0-0. „Dar nu vă mai dăm și cele două beri”, au pus piciorul în prag românii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 iunie 2024 07:31
Citește mai mult despre: euro 2024 Romania ucraina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult