Sătul de showuri păgâne, Patriarhul cere 9 miliarde de euro pentru Jocurile Mântuirii Neamului

După atâtea mii de ani de Jocuri Olimpice închinate lui Zeus şi Apollo şi ţinute în ţări păgâne precum Franţa, cu orgii bahice şi ştrumfi în pielea goală, e timpul să avem şi noi, creştinii ortodocşi, jocurile noastre! O spune însuşi Patriarhul Daniel, care a solicitat recent 9 miliarde de euro de la Guvern şi primăriile de comune pentru organizarea primei ediţii a Jocurilor Mântuirii Neamului.

„Nu e o sumă mare, dar dacă francezii s-au descurcat cu ea, trebuie să arătăm că şi noi ştim să fim modeşti şi reţinuţi în aceste vremuri de restrişte. Aia e, aurim tribunele cu 14 karate în loc de 24”, a precizat Preafericitul, dând dovadă ca de obicei de bartai smerenia.

„Vor fi probe de sărituri cu crucea, cal cu mătănii, canotaj în apă sfinţită. Chiar şi tenis de masă, dar în jurul mesei, în patru labe”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Bisericii, băiatul ăla nou care din păcate nu e aşa amuzant ca Bănescu.

Potrivit articolului apărut în ziarul Lumina, propunerea Patriarhului a primit deja reacţii pozitive din partea unor ţări nu neapărat creştine, dar extrem de ortodoxe, precum Iranul şi Arabia Saudită.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
28 iulie 2024 10:52
Citește mai mult despre: jocurile olimpice Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult