Se fac terenuri de miuță pentru bărbații care își așteaptă nevestele în mall

O inițiativă binevenită va fi implementată în câteva mall-uri din București, Cluj și Timișoara pentru a veni în sprijinul clienților aflați la cumpărături. Pe holurile clădirilor comerciale din preajma magazinelor de haine pentru femei vor fi amenajate terenuri de miuță, să aibă ceva de făcut și bărbații care le așteaptă afară.

„Ideea ne-a venit după ce am lăsat o minge între doi bărbați și în cinci minute aceștia au început s-o paseze de la unul la altul. Când a apărut al treilea bărbat cu o sacoșă în mână și o privire tristă, aceștia i-au dat „craci”. Evident a trebuit să luăm niște măsuri și am decis că poarta este trei pași și la trei cornere se dă un penalty”, a declarat Costel Avram, managerul unui important lanț de mall-uri din România.

Terenurile vor fi demarcate clar cu ghivece de flori artificiale și roll-up-uri cu diverse reclame iar paznicii din magazin vor avea drept de arbitraj. În cazuri excepționale se va putea folosi sistemul VAR, adică camerele de supraveghere din interior.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

8 august 2024 17:11
Citește mai mult despre: fotbal mall miuta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult