Serena Williams neagă acuzațiile de dopaj: “Iau doar pastile pentru mărirea penisului!”

Serena Williams spune că o doare-n p*lă de acuzațiile de dopaj dezvăluite de mai mulți hackeri ruși. ”Nu-mi fac absolut nici o grijă, pentru că în afară de pastile pentru mărirea penisului nu iau absolut nimic”, s-a apărat Serena. ”Și, din câte știu, astfel de pastile nu sunt pe lista substanțelor interzise.”

Ea a admis că în ultima perioadă e posibil să fi luat mai multe pastile decât de obicei, iar asta din cauza surorii sale, Venus. ”Avem un concurs între noi, care o are mai mare și Venus mi-a luat-o înainte cu câțiva centimetri, așa că am fost nevoită să plusez. N-am vrut să ajung la operație, așa că am dublat rația de pastile pentru mărirea penisului”, a explicat fostul număr 1 WTA.

Serena spune că se gândește serios să îi dea în judecată pe cei care au spus că s-ar dopa și să ceară daune care să acopere cheltuielile ei lunare cu pastile pentru mărirea de penis. Până atunci, a ținut să le transmită un mesaj dur hackerilor care au spart serverele Agenției mondiale antidoping: ”Suck my big black dick!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
14 septembrie 2016 14:06
Citește mai mult despre: dopaj Serena

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult