Speriat de câtă lume a văzut la Universitate, Iliescu a chemat din reflex minerii

Calificarea României în sferturile Euro 2024 după ce a trecut de Olanda a scos mii de români în stradă, dar a și speriat grav un compatriot de-al nostru. Este vorba de fostul președinte Ion Iliescu, care s-a speriat zdravăn când a văzut câtă lume s-a adunat în Piața Universității din București.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Iliescu a pus mâna pe telefon și a început să urle: „Alo, Valea Jiului? Sunt președintele Ion Iliescu și vreau să vină minerii la București ca să restabilească ordinea în Piața Universității. Aceasta a fost acaparată de elemente huliganice care pun în pericol statul de drept. Vă ordon să trimiteți minerii la București!”.

Din fericire, apelul lui Ion Iliescu a fost făcut de la un telefon nefuncțional, care are doar rol de decor, astfel că nu se va repeta scenariul din anii ‘90, când apelul lui Iliescu către mineri s-a finalizat cu sute de bucureșteni bătuți crunt și mai mulți morți. Însă e clar că, în ciuda vârstei înaintate, reflexele de criminal ale lui Ion Iliescu n-au dispărut.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
2 iulie 2024 22:07
Citește mai mult despre: Iliescu mineri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult