Sute de sinistraţi în Centrul Vechi. Un bou s-a împiedicat şi a stricat ecranul pe care se dă meciul

Nici viitura nu te loveşte atât de rău! O terasă din Centrul Vechi a fost calamitată de un bou care s-a împiedicat de un cablu şi a căzut peste ecranul pe care urma să se dea meciul România-Franţa de la Euro 2016, în urletele de disperare ale suporterilor veniţi să vadă primul meci al Campionatului European.

Martorii relatează groaznicul eveniment. “Iniţial am crezut că băuse. Asta ar fi fost de înţeles. Dar a venit poliţia, i-au pus fiola şi era treaz, ori asta denotă premeditare! Uneori regret că nu avem pedeapsa cu moartea, astfel de indivizi nu au ce căuta în societate”, povesteşte Victor T, suporter calamitat de dobitocul care a stricat ecranul.

Autorităţile au intervenit prompt, declarând stare de urgenţă în zonă. În acest moment se intervine exemplar pentru remediere. Din fericire, la terasă se află atât angajaţi ai unui magazin online, cât şi ai unei firme de curierat, şi ecranul nou este în curs de livrare. Curierii asigură suporterii de la terasă că nu va fi o livrare tipică, ci una “ca pentru noi”. Livrarea este asistată de o coloană de poliţişti, care au închis complet traficul de la depozit până la terasă, pentru că şi băieţii în albastru vor să-i vadă diseară pe băieţii în galben.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 iunie 2016 17:59
Citește mai mult despre: Centrul Vechi euro 2016 sinistrati

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult