Tom Cruise a spus că dacă nu vine Ciolacu la festivitate nici el nu mai participă

Deși trebuia să participe cu o cascadorie spectaculoasă la festivitatea de închidere a Olimpiadei de la Paris, Tom Cruise a anunțat azi că nu mai vrea să o facă. „Vestea că Marcel Ciolacu nu mai vine la festivitate efectiv m-a dărâmat, simt că nu mai are niciun sens să ținem festivitatea de închidere”, a spus actorul american.

„Chiar dacă, oficial, festivitatea este pentru toată lumea, noi, cei care suntem implicați în realizarea ei, știm că o facem doar pentru domnul Marcel Ciolacu”, a adăugat Tom Cruise. „Eu am acceptat să particip cu o cascadorie la festivitate doar după ce am primit asigurări ferme că va fi de față și domnul Marcel Ciolacu. Cum el nu mai vine, n-are sens să mai particip.”

Tom Cruise se gândește însă serios să facă în cele din urmă cascadoria, doar că nu la Paris, ci la București. „Dacă domnul Ciolacu mă primește în curtea Guvernului sau a sediului PSD, ar fi o mare onoare pentru mine să fac acolo cascadoria. Unde e domnul Ciolacu duminică, când e festivitatea de închidere a Olimpiadei, acolo vreau să fiu și eu”, a insistat actorul american.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 august 2024 07:26
Citește mai mult despre: marcel ciolacu olimpiada Tom Cruise

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult