Tradiţii cu iz modern! Iarna asta hipsterii se delectează cu prosecco fiert
Vinul fiert al bunicilor are un urmaş urban! Tot mai mulţi tineri din marile oraşe au renunţat la băuturile “demodate” şi consumă, pentru a se încălzi după o tură cu snowboardul, o cană aburindă de prosecco fiert.
“Azi fierbem nişte prosecco cu scorţişoară, cuişoare şi câteva boabe de goji. Ideea mi-a venit după o vizită la ţară, la Fântânele, unde am învăţat să fac vin fiert. Am respectat întocmai reţeta, doar ingredientul principal e ceva mai trendy. Ah, şi cred că bunicii noştri n-au goji”, spune Jon Ivaşcu, Junior Office Design Enthusiast la un startup de branding underground din Berceni.
Inspiraţi de Lidl, care s-a dus să facă sărbătorile la sat, şi colegii lui Jon au încercat ineditul preparat, confirmând că merge de minune la un jam session de colinde obscure la gura sobei. “E… exact ca vinul fiert, dar putem să ne lăudăm cu el!”, au chiuit aceştia. “Pe bune, nu eşti nonconformist dacă nu-l încerci şi tu!”
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.